Pesta Kopi

Views: 366

Details

Date:

June 1, 2024

 to 

June 2, 2024

Time:

10:00 am

11:00 pm

Organizer:

TEMPATANFEST

Venue

Arauberry

JKR 533, Jalan Besar Arau,
02600 Arau,
Perlis,
Malaysia

Overview

Perlis meraikan para pelawat dan pelancong ke daerah kayangan ini dengan Tahun Melawat Perlis 2024 – 2025. Tak sempurna jika kami tidak memeriahkan lagi dengan Pesta Kopi versi kami di negeri bertuah tersebut. Jadi, terimalah Pesta Kopi Perlis 2024 untuk warga Utara bertamu dan berkumpul bersama pada 1 & 2 Jun, 2024 di Bandar DiRaja Arau.

Dengan lokasi paling sesuai, Arauberry ialah sebuah tempat yang cantik penuh estetika buat semua yang mahukan keunikan dan nilai seni tersendiri. Kami ke sana baru baru ini ketika Tahun Baharu, wow sangat rancak dan meriah rupanya! Para pengunjung luar jangan risau, mudah sangat sampai di Arau melalui keretapi khususnya. Arauberry terletak di tengah-tengah bandar Arau, mudah akses.

Kami menjemput para saudagar kopi, dessert dan yang bersesuaian untuk menyertai acara ini nanti dan semoga kita bertemu di Arau pada Jun ini! Booth agak terhad, dan kami turut mencari para penaja yang mahu meninjau pasaran potensi tinggi di Perlis.

Jadi, kita ada masa cukup ngam untuk semua bersedia bagi memastikan Pesta Kopi Perlis 2024 satu acara yang meriah dan ditunggu-tunggu!

Location Map